ANNAT

Sylvanian Families leksaker

Sylvanian Families är en nostalgisk leksaksserie från år 1985. Serien består utav olika djur som lever ett vardagsliv gömt djupt inne i de gröna skogarna. Sylvanian Families lever i en stad som heter Sylvanian Village. Staden är ständigt växande och nya vänskaper utvecklas dagligen. I Sylvanian Village lever olika djur tillsammans i harmoni.
Förutom söta dockor i form av djur finns det massor av tillbehör som exempelvis vagnar, bilar, hus, mat, sängar, kläder och möbelset. Detta innebär att du kan utöka ditt barns leksaksserie allt eftersom leken utvecklas. Allt för att barnens fantasi ska få flöda fritt. Helt enkelt perfekta leksaker för olika åldrar.

Med Sylvanian Families är det bara fantasin som sätter gränserna. Med dockorna kan ditt barn leka vardagsliv och hitta på allt från att campa, gå i skolan, ta hand om sin familj och ge sig ut på spännande upptäcktsfärder i staden.

Sylvanian Families leksaker gynnar barnets kreativitet och hjälper barnet att utöka sina sociala förmågor. Genom att barnet skapar sin egna fantasivärld tränar man inte bara upp kreativiteten, utan leken innebär även att barnet tränar på sitt tal, hur man interagerar tillsammans samtidigt som det ger utlopp för deras vildaste fantasier.
Dessutom får barnet träna på att vara olika personer i familjen och i vänskaper, och kan därmed lära sig se saker från andras perspektiv.

Genom att leka tillsammans med andra barn lär man sig dessutom att spinna vidare på andras idéer och att samarbeta.

Sylvanian Families kommer släppas som en animerad miniserie på Netflix den första december 2020 för att fira sitt 35-års jubileum. Miniserien kommer handla om en liten flicka som heter Freya Chokladkanin och hennes vänner och familj. Deras äventyr utspelas i Sylvanian Village som ligger i en stad nära naturen och är full av drömmar.
Netflixserien blir ett mysigt komplement till den egna leken där barnens favoritdjur får komma till liv.

Författare

test@mildmedia.se
Hej hej! Lisa här, det är jag som bloggar på sidan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Julklappstips - Leksaker

23 november, 2020

Dekorationer till barnkalas

8 oktober, 2021